За нас

За компанията:

Шоко Тим ООД е един от най-големите производители на вафли в България. В над 25 годишната ни история, се развиваме от малко семейно предприятие до високотехнологично производство с машини на лидерски световни компании като Franz Haas Waffelmaschinen, MacIntyre Chocolate Systems и Cavanna Packaging. Фабриката ни е с 24-часов режим на работа на сменен режим.

Предлагаме богат асортимент от вафли с разнообразие от вкусове, на различни ценови нива. Нашите продукти са широко разпространени и могат да бъдат намерени както в големи вериги магазини като Кауфланд и Метро, така и в малки квартални магазини. Вафлите ни са любими изкушения на няколко поколения.

Изнасяме и на множество пазари като Англия, Румъния, Гърция, Латвия, страни от Близкия Изток и страни в Африка. На външните пазари често работим под марки на местните дистрибутори и предлагаме продукти съобразени с местните пазари и вкусове.

 

За продуктовото ни портфолио:

Нашата фирма произвежда обикновени и тунквани вафли с марката Фокус. Те са с предпочитани какаови. плодови и ядкови вкусове, в стандартни или мини размери, в единични и фамилни разфасовки.

Един от най-популярните ни продукти са обикновените вафли Фокус Класик 6 бр. с течен какаов крем, които са в производство от 1997 г. и са най-разпознаваемият ни и емблематичен продукт.

Също много популярни са и нашите тунквани вафли в кувертюр с наситен шоколадов вкус. Те са висококачествен продукт направен с какаово масло по френска рецепта и се предлагат множество от вкусове: какао, лимон, фъстъци, еспресо и портокалови корички.

Серията ни от обикновени вафли „Изгодно и Вкусно“ е ориентирана към по-ниския ценови сегмент и фамилните разфасовки. Вафлите в тази серия са хрупкави и вкусни и се предлагат във вкусове на какао, лимон, ягода и ванилия.

 

Сертификати и качествен контрол:

Качественият контрол, безопасността на нашите продукти и удовлетвореността на клиентите ни е наш основен приоритет. За тази цел, системата ни за управление на безопасността на храните е разработена и сертифицирана по едни от най-строгите норми съгласно стандарта ISO 22000:2018. Нашето производство е сертифицирано с Халал и продуктите ни могат да се консумират в съответствие с Ислямската религия..

     

Контрола на производството е 24-часов и се осъществява от екип от хранителни технолози и специалисти по системи за контрол и безопасност.

Работим само със суровини с високо качество и гарантиран произход: какаово масло и маса, какао на прах, растителни масла, обезмаслено и пълномаслено мляко, ядки, захар и брашно. В нашето производство не се използват хидрогенирани или естерифицирани мазнини.