Bulgarian English

Шоко Тим ООД е основана през 1997 г. Ние сме български производител  на вафли с иновативна пазарна стратегия и дух на сътрудничество. Ние успяхме да трансформираме нашата производствена линия от ръчно производство в напълно автоматизиран цикъл на използване на съвременни машини и съоръжения.

Като погледнем назад към нашия първи продукт с  непретенциозна опаковка и дизайн, не можем да не се чувстваме горди от направения прогрес. Днес нашите вафли са сред най-добрите сладкарски изделия в национален план. Фокус вафли с течен какаов крем,  могат да бъдат намерени не само в големите вериги супермаркети като Метро, ​​но и на малки магазинчета в отдалечени региони на страната. В момента нашата продуктова гама включва над 30 разновидности на вафли, които са добре приети във всяка българска верига хранителни магазини.

Шоко Тим ООД притежава сертификат за качество ISO 9001: 2008, издаден от Bureau Veritas Certification.  За  осигуряване  контрол на качеството, въведохме добри производствени практики, които са в основата на системата НАССР и  Програмите за вътрешен мониторинг.


Контактна информация

Индустриална зона Голеш 1, Стара Загора 6000, България
+359 42 64 20 65
+359 42 61 90 61
office@chocoteam-bg.com